The Temple Fitness Amsterdam Noord | Wat bieden wij aan
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wat bieden wij aan

Fitness en Bodybuilding

Iedereen weet inmiddels dat sporten goed voor je gezondheid is. Regelmatig sporten brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Je kunt onder andere je conditie verbeteren, afvallen of op streefgewicht blijven, je spieren versterken en jouw lichaam in shape houden en dat is nog maar het begin. Iedereen heeft natuurlijk een ander streven, wil jij in vorm blijven? Dan kan dat bij The Temple perfect maar heb jij behoefte naar meer en wil jij kei en keihard trainen, dan is het hier ook een prima plek; Met dumbells tot wel 50 kilo is iedereen welkom!

Personal Trainers

Ieder individu is anders, samen met de sporter gaan onze personal trainers per persoon op zoek naar een evenwichtige lifestyle die past bij de persoon. Speciaal hiervoor ontwikkelen wij methodieken waarin behalve sport, ook voedingsadvies, fysiotherapie en coaching een belangrijke rol spelen.

Bent u op zoek naar dat beetje extra aandacht wat het verschil gaat maken dan zit u bij The Temple Fitness en Meer goed! Neem d.m.v het onderstaande formulier snel contact met ons op en maak een afspraak,

Zonnebanken en sauna’s

The Temple heeft twee zonnebanken en een infrarood sauna voor u. Onze zonnebanken voldoen aan de strengste veiligheidseisen en ons personeel is goed opgeleid en kan u adviseren over verantwoord zonnen. In het verleden is er veel te doen geweest over het gevaar van zonnebanken. En net zoals bij alles gaat het eigenlijk om de frequentie van het zonnen. Dat geldt net zo goed voor de hoogtezon als voor de gewone zon. Te vaak is slecht, maar af en toe even lekker genieten van een zonnebank kan geen kwaad. Dit ligt natuurlijk aan uw huidtype, maar daar kunnen wij u over adviseren en informeren. Uw veiligheid is onze primaire zorg. Met dat bruine kleurtje ziet u er dan nog beter uit!

De infraroodstraling van onze sauna dringt zonder de huid te verhitten door in de bovenste huidlaag. Het effect is dieptewarmte, die door het lichaam wordt geabsorbeerd. De bloedcirculatie neemt toe en de huid doorbloedt beter. Bloedvaten in het onderliggende vetweefsel nemen dieptewarmte op, worden wijder en zorgen op deze manier voor een betere doorbloeding van het vetweefsel wat o.a meehelpt aan uw verbranding.

Fysiotherapie/Sportmassage

Een blessure oplopen is soms helaas niet te vermijden. Dit wil je dan natuurlijk wel zo goed mogelijk voortkomen of in het ergste geval direct oplossen

Vroeger kreeg je een verwijzing van een huisarts of specialist voor behandeling door een fysiotherapeut. Sinds 2006 echter is een verwijzing niet meer nodig: de fysiotherapeut is “direct toegankelijk”. U kunt dus direct bij de fysiotherapeut binnenlopen om een afspraak voor behandeling te maken.