top of page
83B4E5F5-89FB-4FF7-8592-15DD690E2592.jpe

Over ons

Het begon allemaal al 28 jaar geleden op onze vorige locatie die zich op het oude Waterlandplein bevond. Na vele jaren veel gasten te mogen ontvangen zijn wij naar onze huidige en totaal nieuwe locatie verhuisd. The Temple is dan ook al meer dan 28 jaar een begrip in Amsterdam-Noord. Een relaxte sfeer waar iedereen zich welkom voelt is voor ons erg belangrijk. 


Contact

Fitness

Iedereen weet inmiddels dat sporten goed voor je gezondheid is. Regelmatig sporten brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Je kunt onder andere je conditie verbeteren, afvallen of op streefgewicht blijven, je spieren versterken en jouw lichaam in shape houden en dat is nog maar het begin. Iedereen heeft natuurlijk een ander streven, wil jij in vorm blijven? Dan kan dat bij The Temple perfect maar heb jij behoefte naar meer en wil jij kei en keihard trainen, dan is het hier ook een prima plek; Met dumbells tot wel 50 kilo is iedereen welkom!

PANA8205.JPG.jpeg

Personal training

Ieder individu is anders, samen met de sporter gaan onze personal trainers per persoon op zoek naar een evenwichtige lifestyle die past bij de persoon. Speciaal hiervoor ontwikkelen wij methodieken waarin behalve sport, ook voedingsadvies, fysiotherapie en coaching een belangrijke rol spelen.
Bent u op zoek naar dat beetje extra aandacht wat het verschil gaat maken dan zit u bij The Temple Fitness en Meer goed! Neem d.m.v het onderstaande formulier snel contact met ons op en maak een afspraak,

A4AF481C-AB02-4FC9-8BB8-69C6E09E2BBE.jpe

Fysiotherapie en Sportmassage

Een blessure oplopen is soms helaas niet te vermijden. Dit wil je dan natuurlijk wel zo goed mogelijk voortkomen of in het ergste geval direct oplossen
Vroeger kreeg je een verwijzing van een huisarts of specialist voor behandeling door een fysiotherapeut. Sinds 2006 echter is een verwijzing niet meer nodig: de fysiotherapeut is "direct toegankelijk". U kunt dus direct bij de fysiotherapeut binnenlopen om een afspraak voor behandeling te maken.

PANA8240.JPG.jpeg

Zonnebank

The Temple beschik ook over een zonnebank.


Onze zonnebanken voldoen aan de strengste veiligheidseisen en ons personeel is goed opgeleid en kan u adviseren over verantwoord zonnen. Uw veiligheid is onze primaire zorg. Met dat bruine kleurtje ziet u er dan nog beter uit!

Voor 20 minuten zonnen betaalt u slechts €10!

009C54DE-815F-45A1-877F-04E566F479A9.jpeg

De bar

Na het sporten kunt u heerlijk bijkomen in onze bar. Geniet van een heerlijke verse smoothie of een eiwit shake die u helpt bij het herstel én groei van uw spieren. Wij hebben een breed assortiment smaken met o.a. de smaken cookies en cream, piña colada en peach yoghurt. 

koffie.jpg
bottom of page